HOME > Newsroom > Nasza flota znów rośnie, dołącz do nas – szukamy kierowców!

Nasza flota znów rośnie, dołącz do nas – szukamy kierowców!

W związku z powiększeniem naszej floty – zapraszamy do współpracy ambitnych i chętnych do tworzenia marki MARATHON Kierowców.

Oferujemy:
– umowę o pracę i terminowe wynagrodzenie w 100% przelewane na konto,
– pakiet szkoleń wprowadzających ? procedury przedsiębiorstwa, czasy pracy, EcoDriving,
– obsady jednoosobowe,
– automatyczny pobór opłat drogowych,
– najnowszą flotę DAF, auta z bardzo bogatym wyposażeniem (klimatyzacja postojowa, przetwornica prądu z napięciem 230v, zestaw głośnomówiący, nawigacja GPS dla pojazdów ciężarowych),
– dedykowanego dyspozytora,
– elastyczne systemy pracy.

Jeśli posiadasz uprawnienia C+E, chcesz dołączyć do organizacji z bardzo dużym potencjałem, znasz system telematyczny Transics (atut dodatkowy) oraz lubisz pracę na stanowisku Kierowcy, prześlij do nas swoje CV na adres: rekrutacja@emarathon.eu

Prosimy o zawarcie w CV poniższych oświadczeń:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)?

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”