Zbudowaliśmy największego food trucka w Europie - poznajcie Marathon Food Truck!

14.08.2019

Piękne, nowoczesne i wielkie ciężarówki to dla nas codzienność. Razem z naszymi kierowcami uwielbiamy też dobrze zjeść, smakując na co dzień kuchni całej Europy. Teraz postanowiliśmy połączyć pasję do wielkich ciężarówek i dobrego jedzenia - zbudowaliśmy największego food trucka w Europie! Poznajcie Marathon Food Truck - kulinarną perełkę w naszej flocie.

19 metrów, 24 tony, 510 koni mechanicznych i pełni wyposażona kuchnia. To tylko kilka podstawowych informacji technicznych które opisują zestaw z którego zbudowaliśmy Marathon Food Truck. Ale o wyjątkowości naszego food trucka świadczy nie tylko rozmiar i świetne dania - nasz food truck to jedyna w swoim rodzaju, prawdziwa restauracja na kołach. Przyczepa restauracyjna, oprócz wygodnego miejsca dla 25 gości zawiera świetne zaplecze na eventy premium: profesjonalne stanowisko DJ'skie, nagłośnienie, oświetlenie i duży ekran.

Świetne dania serwuje nasz szef kuchni ? Marcin Trzciński, który dba o różnorodność naszego menu - każdego tygodnia racząc Was zróżnicowanym menu śniadaniowym i lunchowym. Stałym punktem naszej kuchni są fantastyczne burgery - uwielbiane przez kierowców i gości eventów na których gościmy w całej Polsce.

Marathon Food Truck zdążył już także być studiem kulinarnym, w którym nasz słynny kucharz-kierowca Marek Smejlik razem z szefem Kuchni Marcinem Trzcińskim ugotowali fantastyczne Cepeliny:

Spodobało się? Przyjedź do nas lub zaproś nas na swój event!

Zadzwoń lub napisz tel.: + 48 607 033 330 | e-mail: e.szczygiel@emarathon.eu

Gdzie sprawdzić menu i aktualną lokalizację Marathon Food Truck?

Przede wszystkim należy zacząć od sprawdzenia, czy jesteśmy w bazie - na terenie Marathon Cargo Hub w Kostrzynie przy ul. Krajowej 3. Jeśli jesteście na miejscu - zobaczycie nas przy specjalnie zbudowanym ogródku letnim obok stacji Marathon Petrol.

Jeśli natomiast planujecie przyjechać specjalnie by skosztować naszych dań - sprawdźcie nasz fanpage:
- informujemy tam o aktualnej lokalizacji Food trucka, znajdziecie tam też aktualne menu na każdy tydzień. Food Truck otwarty jest od poniedziałku do piątku, w godzinach 10-19.