Marathon Truck Service – wielkie otwarcie w Kostrzynie

12.12.2016
Marathon Truck Service – wielkie otwarcie w Kostrzynie
Już w marcu Marathon International szykuje dla swoich Klientów wielkie otwarcie nowego serwisu samochodów ciężarowych i dostawczych – Marathon Truck Service oraz profesjonalnej myjni samochodów ciężarowych w Kostrzynie koło Poznania.

Obiekt wchodzący w skład Centrum Usług Wspólnych Marathon o łącznej powierzchni 60 000 m², położony jest w dogodnym miejscu – w odległości 8 km od autostrady A2 przy skrzyżowaniu drogi ekspresowe S5 i trasy DK92 (węzeł Kostrzyn). Warto dodać, że to jedyny tak profesjonalnie wyposażony serwis i myjnia w okolicy.

Marathon Truck Service oferuje pełen zakres usług związanych z naprawami oraz przeglądami samochodów ciężarowych i naczep. Serwis wyposażony w 6 stanowisk obsługowo naprawczych; 3 przejazdowe stanowiska obsługowo naprawcze; stanowisko napraw blacharsko lakierniczych z suwnicą; centralny system dystrybucji olejów z monitoringiem; hydrauliczne podnośniki kanałowe; podnośnik kolumnowy; nowoczesna myjnia automatyczna z opcją domywania ręcznego; okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów, pokój odpoczynku dla kierowców.

W skład zakresu usług proponowanych przez Marathon Truck Service w Kostrzynie wchodzą:

„Dzięki rosnącemu zaufaniu jakim obdarzają nas codziennie kierowcy i klienci, cały czas się rozwijamy. Stąd decyzja aby na nowo powstającym Centrum Marathon w Kostrzynie otworzyć specjalistyczny i najlepiej wyposażony serwis samochodowy wraz z myjnią oraz O.S.K.P. Zaoszczędzi to naszym klientom mnóstwo czasu oraz zbędnych kosztów. Nasi doświadczeni mechanicy w jednym miejscu będą mogli dokonać niezbędnych napraw, przeprowadzić badania techniczne pojazdu, po czym umyty pojazd będzie już gotowy do wyjazdu w trasę. Kompleksowe rozwiązania są zawsze najlepsze i na nie stawiamy!"

Tak otwarcie Marathon Truck Service komentuje Paweł Dorociak – kierownik serwisu.